Tilbyder Massage i København, Sjælland

Mon Cherie, 28år

 • Køn:
  Kvinde
 • Land:
  Danmark
 • Højde:
  165cm
 • Vægt:
  55kg

Beskrivelse

Onsdag den 5. august kl. 9-16 CAROLINE & MAJA og KL. 16-23 ANDREA & RIKKE

Mon Cherie på Bjerringbrovej 50a, 2610 Rødovre, for info ring på 44642110

https://www.mon-cherie.dk


ONSDAG DEN 5. AUGUST KL. 9-16 MAJA & CAROLINE OG KL. 16-23 RIKKE & ANDREA


KL. 9-16


MAJA

Jeg er en ung og flirtende skønhed, og jeg byder op til nærværende intimt og erotisk samvær, hvor gensidig nydelse er i centrum.


Jeg er en varm og sensuel person, og jeg sætter en ære i, at du skal føle, at din tid sammen med mig er lige nøjagtig, det du har brug for.


Jeg vil elske at mærke din tilfredsstillelse.


Jeg har et naturligt smukt ansigt, og mit hår er langt og glansfuldt mørkt.


Min personlighed er fængende, lattermild og smilende, og det lyser ud af mine store og strålende øjne.


Jeg er slank og velplejet, og min mis er glat og velsmagende, jeg har en dejlig lille vrikkende parisernumse.


Mine store F-skåls bryster venter på din kærlige og frække tunge.


What you see is what you get.


Jeg tilbyder alle blide former og lettere avanceret.


CAROLINE

Jeg er en uimodståelige 100% dansk kælen kvinde med masser af charme og der udstråler sødme og uskyldighed ved første øjekast, men mellem lagnerne oser jeg af den frækkeste og mest uartige elskerinde, du kun kan drømme om.


​Jeg er drevet af lyst og begær, og min varme personlighed gør dig blød i knæene. Jeg har en sød personlighed, og jeg har livserfaring, så du kan tale med mig om alt.


​Jeg er skøn blondine med et dejligt smukt og smilende ansigt. Mine varme og smilende grønne øjne vil få dig til at føle dig fortryllet og afslappet i mit selskab.


​Jeg har langt lyst og velplejet hår. Jeg er slank og veldrejet, og du vil se, at jeg passer godt på mig selv, min numse er lille og fast, og min mis er glatbarberet og sulten efter dig, din tunge og din pik. Mine bryster sidder nøjagtig som de skal, en dejlig D skål.


Et besøg hos mig må gerne indeholde kys, kram og nærvær. Jeg er let antændelig og smelter nemt under din kærlige behandling og gerne hvis du kan pirre mig med dine fingrer til en fræk sprøjteorgasme 😉


Jeg tilbyder alle blide og lækre former til kvalitetsbevidste søde mænd i alle aldre, hvor vi begge yder og nyder, frække vilde og våde GFE-oplevelser og sprøjteorgasmer, græsk til dig, sorte kys til mig og facesitting.


FANG MIG PÅ TLF NR. 71 39 62 05


KL. 16-23


RIKKE

Dansk blondinebabe … 100 % nærværende, fandens fræk, dannet og ukompliceret pige med stor sexlyst, tilbyder alle former for blid erotisk sex, cocktails i halve og hele timer, superfransk, svensk, spansk, dansk, kæresteoplevelser, hvori kys og kæl er en selvfølge 🙂 Jeg elsker at få et lille klap i måsen og kan du lide, at lege en lille smule kinky, så vil jeg med glæde hygge om dig med lidt pirringsbondage ☀️


Rikke er mit navn og jeg er en naturlig smuk skønhed på 30 år, med skulderlangt lyst hår, store blå bambiøjne og bløde kysseindbydende læber. Jeg er det levende bevis på naboens unge kone, som du har en fræk fantasi om 🙂 Hos mig får du en virkelig lækker sexgudinde-oplevelse og jeg vil elske at lade dig gå på opdagelse, på min særdeles veldrejede Gudindekrop. Jeg måler 170 cm og er velsignet med en fantastisk hjerteformet bagdel, uimodståelig sensuel talje og mine bryster er en helt perfekt velformet og fyldig D-skål 🙂


Kys fra Rikke


ANDREA

Jeg tager imod: Alle velsoignerede mænd på 30+


Jeg er en fræk spansk/dansk kvinde på 24 år med lækre former, støbt med en veldrejet røv, ægte H-skåle klar til at tage imod ægte kys, din pik, fræk massage og intime omfavnelser.


Min mis er pikant barberet men veltrimmet og velplejet, klar til at lege med din tunge.


Jeg er studine, virksomhedsejer og en kvinde med ben i næsen, der har mere at rykke rundt med end 2 hjerneceller, så hvis du er til booty and brains, flirt, et frækt smil og glimt i øjnene samt kække tilnærmelser, så besøg mig – du vil ikke fortryde det.


Jeg glæder mig til at møde dig


Kys Andrea

 • Beskrivelse
  Pris
 • Link
 • Dag
  Tidsrum
 • Monday
  Lukket
 • Tuesday
  Lukket
 • Wednesday
  åben
  09:00 - 23:00
 • Thursday
  Lukket
 • Friday
  Lukket
 • Saturday
  Lukket
 • Sunday
  Lukket