Thai massage hos Nympho

Går du med spændinger i nakken eller skuldrene, eller savner du en smuk kvindes berøring over hele kroppen? Så er du kommet til det helt rette sted. På denne side kan du se alle vores søde piger, som tilbyder thaimassage.

Artiklen fortsætter under annoncerne...

 

 

Find den bedste Thaimassage hos Nympho

Thaimassage er en særlig form for massage, der har til formål at løsne og mindske spændinger i kroppen og frembringe øget psykisk og fysisk velvære. Thaimassage har mange tusind år på bagen og er kendt fra stammer fra Indien fra omkring 2.500–7.000 år siden. 

 

De thailandske massagetekniskker er meget anderledes, end dem vi er vant til i Europa. 

Sammenlignet med eksempelvis svenske massager, hvor en person passivt ligger på en seng, ligger man ved thaimassager på gulvet eller på en briks og deltager mere aktivt i massagen.

 

Derudover er thaimassager typisk helkropsmassager, der har fokus på at mindske spændinger i hele kroppen. I takt med at begrebet ’thaimassage’ har udviklet sig, så findes der i dag flere forskellige former for thaimassager i tillæg til en traditionel thailandsk helkropsmassage, herunder:

 

  • Thai oliemassage
  • Thai fodmassage
  • Thai tantramassage

 

Thai oliemassage

Ved en thai-oliemassage anvendes der en række særlige massageolier, som masseres ind i kroppen og dens mange muskler. Denne type massage er mere mild og har i større grad fokus på at få dig til at slappe af fremfor at løsne op for bestemte dele af kroppen eller at komme ømme led til livs. 

 

Thai-fodmassage

En thai-fodmassage har som navnet antyder fokus på dine fødder. Her masseres og stimuleres dine fødder, hvilket både kan hjælpe med at øge blodcirkulationen i resten af kroppen og dermed bidrage til, at du slapper mere af. 

 

Thai-tantramassage

En sidste form for thaimassage der er værd at fremhæve, er tantramassage. 

Ved denne type massage er der fokus på at skabe energi i kroppen og maksimal afslapning. Her er der både fokus på at vække den seksuelle energi i kroppen, samt på kemien mellem dig og massøren.

 

Tantramassage kan både afsluttes med en orgasme, sex eller helt uden et klimaks, alt efter, hvad man søger

 

Fordele ved thaimassage

Uanset hvilken type thaimassage du er på udkig efter, vil du opleve en lang række psykiske og fysiske fordele. 

 

En god thaimassage kan således både medvirke til at dæmpe stresssymptomer og give øget energi ved at bearbejde ømme muskler og lette spændinger og tryk i kroppen, som kan have både en fysisk og en psykisk dimension. 

 

Thaimassage kan på samme måde modvirke blandt andet hovedpine, samt ikke mindst øge blodcirkulationen ud i hele kroppen, hvilket bidrager til bedre velvære. 

 

Få en thaimassage med eller uden sex

Som før nævnt kan særligt tantramassage afsluttes med en orgasme, sex eller måske et hand- eller blowjob, også ofte kaldet en ’happy end’. Det er således ikke unormalt at kombinere thaimassager med seksuelle ydelser. 

 

Det er dog vigtigt at have for øje, at en helt traditionel thaimassage ikke inkluderer sex af nogen art. Derfor finder du også både piger her på siden, som tilbyder thiamassage med og uden sex. 

 

Nogle af vores søde piger tilbyder således udelukkende massage og ingen sex. Vær derfor omhyggelig med din research, inden du tager kontakt til en pige. Nogle piger vil helt forståeligt blive meget fornærmerede, hvis du gerne vil have sex, eller andre ydelser, som ikke tilbydes. Omvendt finder du dog også piger som tilbyder massage i tillæg til sex. Så fortvivl ikke, du kan helt sikkert finde en sød pige, der passer lige til dine behov. 

 

Find en thaimassage nær dig

Hos Nympho forsøger vi hver dag at give vores kunder den bedste oplevelse, når det kommer til massager. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde en thaimassage nær dig, uanset hvor du bor i landet. Vi er til stede i alle Danmarks største byer herunder i København, Aarhus, Aalborg og Odense, samt flere forskellige steder i provinsen. 

 

Trustpilot: 5/5 stjerner
"Fantastisk hjemmeside, at finde den hel rigtige escort pige har aldrig været mere strømlignet, lige til dine behov & præferencer. En feature som ville være helt igennem genialt ville være, at kunne søge på overordnede eller specifikke services ud fra pris sortering. F.eks. Anal + 30m vist fra lavest til højst pris osv. Det ville 100% udødeliggøre denne hjemmeside."
Rune

 

Få 100% tryghed med Nympho

En af de vigtigste ting, når man skal besøge en massagepige, er tillid – og det gælder fra begge sider. Vi ved af erfaring, at der findes mange falske annoncer på sider som vores – og det ønsker vi at lave om på. Derfor beder vi alle piger om at bekræfte deres identitet os, hvorefter de får prædikatet ’Real’ i vores system. 

På den måde kan vi gøre det nemmere og mere gennemsigtig at finde en massagepige. Hvis du før har prøvet at åbne døren og se en helt anden pige stå foran dig, end hende du havde glædet dig til at møde, så kan du være helt rolig. Det kommer ikke til at ske hos os! 

 

What you see is what you get! 

 

Bliv medlem af vores Gentlemans Club

Som noget helt særligt har du også mulighed for at blive medlem af vores eksklusive Gentlemans Club. Som medlem du adgang til en lang række fordele, vores særlige forum med alt den bedste snak, og som noget helt unikt har du her mulighed for at give en lille ’gave’ til din yndlingspige. 

 

Udover at gøre din pige glad, så hjælper du også andre med at få de samme gode oplevelser, som du selv har haft.