Massage

Den erotisk massage har en lang historie i både de østlige og vestlige kulturer og i dag, hvor de fleste tabu er lagt på hylden når vi snakke sex, seksualitet og tilfredsstillelse, er en erotisk massage en meget populær praksis. Fuld af nydelse, nysgerrighed, mysterier og den kommer i et utal af variationer.

Uanset om det er en body-to-body massage eller lingam massage er massørens fokus på, at tilbede kroppen og vise deres dejlige evner og masseringsteknikker som noget naturligt og nærmest helligt.

 

Erotisk massage bruges både som en del af sex, som forspil, som sexterapi eller som den endelige sexhandling. Det behøver ikke være en seksuel frigivelse der er omdrejningspunkt for en erotiske massage, det kan handle meget mere om ​​følsomhed, stimulering af libido, ultimative afslapning og opnåelse af en ​​harmoni med ens egen krop og sjæl. 

 

Massagegen kan foregå på mange forskellige måder. Massøren kan nøjes med at bruge sine hænder til at kærtegne din krop, andre gange vil massøren være topløs eller helt måske nøgen for at forstærke din oplevelse. Hun kan også bruge hele hendes krop som et instrument til en body-to-body massage. Uanset hvad, vil du nyde at være den der føler kærlige berøringer fra de dygtige pigers hænder og kropsdele. Nyde de svage beroligende strøg, der frigiver alle dagens spændinger og fører til ren glæde og afslapning.

 

Brug Nympho til at søge efter en massagepige der passer til dine behov.

 

 

Hvordan foregår det massagen

Hun starter med blid berøring og afslappende strygning, der lader sine olierede fingre glide fra top til tå på din krop, forestil dig blide olieagtige fingre, der stryger hver tomme af din krop inklusive din nakke, ryg, bryst, ben og mere intime kropsdele. Det gør dig meget følsom over for en hver langvarig og blid berøring, mens du absorberer disse meget behagelige fornemmelser og gør dig klar til at frigive alle spændingener og sende behagelige fornemmelser til alle ender af kroppen.

 

Hvis det er en body-to-body massage, vil hun lade sin bløde feminine krop og især hendes fristende bryster børste forbi dine mest følsomme områder for at gøre dig klar og villig til den mere intime del af den erotiske massage. En sådan sensuel oplevelse kan være meget spændende og tilfredsstillende, som det er.

 

De dygtige kvindelige massører her på nympho.dk kan også læse dit kropssprog og hun ved præcis, hvordan hun gradvist skal bringe dig til den ultimative ophidselse. Hun vil fremskynde eller bremse tempoet, skifte fra den ene stimulerende teknik til den anden på nøjagtigt det rigtige tidspunkt for, at maksimere din glæde og få dig i den syvende himmel.

 

Det op til dig, om du vil sætte erotiske massage på listen over de ting, du bedst kan lide, men du skal helt sikkert prøve det mindst en gang.

 

Trustpilot: 5/5 stjerner
"Virkelig god hjemmeside hvor man føler sig tryg. Mange muligheder og flotte billeder. Der ud over så er det et virkeligt godt Gentlemen område. Super sjovt at følge med i hvad pigerne laver."
Carsten

 

Uanset hvad det er der får dig til at prøve den erotiske massage, vil det være en lækker oplevelse hele vejen. Du vil helt sikkert forstå skønheden ved en sådan kropsdyrkelse, lære at værdsætte både det seksuelle og de æstetiske sider og se det kropslige svar på denne sensuelle dille som noget helt naturligt og ægte.

 

Allerbedst er det faktisk at det er det eneste tilfælde, hvor din fornøjelse er det der er i fokus og hvor du ikke behøver at bekymre dig om om noget. Du kan bare ligge dig til rette og lade dig blive ført og forført til ekstase. Så hvorfor ikke tage en pause og lade nogen forkæle dig med en lækker massage, indtil du når den syvende himmel. Nympho er klar til at hjælpe dig.

 

Her er nogle eksempler på nogle massageteknikker du selv kan undersøge yderligere:

- Erotisk massage

- Body to body massage

- Nuru massage

- Tantric massage

- Lingam Massage

 

Og hvorfor ikke tage et kig på de mange dygtige piger vi tilbyder her på Nympho.dk - Vi er sikker på der også er noget for din smag.