Du kan også gøre noget

Først og fremmest vil vi godt sige tak for, at du har fundet vej til Nympho.dk - Vi sætter stort pris på dit besøg og er glade for at kunne inspirere dig med smukker piger.

Skrevet af: Chris d. 24 januar 2020


Hos Nympho gør vi alt hvad vi kan for at skabe en portal til jer besøgende, hvor i kan vide jer sikker på, at den pige i kontakter også er den i møder. Vi gør også hvad vi kan for at skabe god service og dialog med pigerne og lave en profil der er nem og tryg for dem at bruge.


Vi ønsker at skabe en portal der er kreativ, inspirerende og levende for alle, en portal der kan vokse, forandre sig og følger med tiden.


Men kære besøgende, vi har brug for din hjælp! Hvis du godt kan lide at komme hos Nympho og kan se, hvad det er vi stræber efter, så skal du gøre disse to ting.


Det er meget simpelt, alt du skal gøre er...

  1. Hvis du besøger en Real pige der ikke kender Nympho.dk, så fortæl hende om det
  2. Hvis du skriver en anmeldelse af en pige der er på Nympho.dk så link til hendes profil


Hvis i kan gøre det for os, så lover vi, at levere en escort og massage guide, der vil blive ved med at udvikle sig og være inspirerende og fyldt med spændende profiler REAL profiler.


Nympho fyldte 1 år, d. 20 april 2020. Første profil blev oprettet kun 1 uge efter og siden er det gået rigtig stærkt. I skrivende stund har næsten 310 piger oprettet en profil, hvoraf ca 50% er aktive. Af de 310 er ca. 191 verificeret og sidstnævnte er vi ret stolte af.


Tak.


Venlig hilsen

Chris | Partner, Nympho Copenhagen